DONJI SREM ISPAO IZ PRVE LIGE SRBIJE - VELIKA TRI BODA OPSTANKA - PRVA LIGA SRBIJE: DONJI SREM – KOLUBARA 0:1 - UBEDLJIV PORAZ DONJEG SREMA U BAČKOJ PALANCI - POBEDA DONJEG SREMA U 26 KOLU PLS - PORAZ U "SREMSKOM DERBIJU" - PORAZ DONJEG SREMA U ČELAREVU - DONJI SREM U 24 KOLU PLS SUTRA GOSTUJE ČSK PIVARI - FK JANJINA (GRČKA) : FK DONJI SREM (SRBIJA) 1:0 - U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI DONJI SREM SE DANAS SASTAJE SA FK JANJINE

23.KOLO PLS: DONJI SREM I LOZNICA PODELILI BODOVE


Pećinci – stadion „Katpoint Arena“. Gledalaca: 400. Sudija: Bojan Krstić (Borča).

Žuti kartoni: Andrejević, Omega i Đorđević (Donji Srem), Jovanović, Ilić i Živković (Loznica).

FK DONJI SREM: Šegavac, Soldatović , Andrejević, Omega , Đorđević, A. Šušnjar, Čigoja (od 85. Ilić), M. Šušnjar, Namani, Popović (od 77. Mitrušić), Rakić.

FK LOZNICA: Divac, Milosavljević, Jovanović, Nikolić, Ilić, Živković (od 27. Lazić ), Đurić (od 74. Gajić), Krstić, Janković (od 85. Obradović), Maksimović, Simić.

DSC03188

U 23.kolu Prve lige Srbije Donji Srem i Loznica igrali su bez golova, 0:0. S obzirom na položaj ekipa na tabeli, bodovi su bili preko potrebni za oba rivala. Opšta je ocena da je ovo bila jedna od slabijih igara Donjeg Srema ovog proleće. Izuzev standardno dobre borbenosti, domaći fudbaleri malo toga su pokazali.

Već u 2. minuti domaći fudbaleri su bili u prilici da nešto više urade: Nnamani  prima loptu u kaznenom prostoru gostiju, vraća do Rakića, ali njegov šut nije “materijalizovan”. Pet-šest minuta kasnije viđen je neuspeo lob Živkovića. U 13. minutu nekontrolisan šut Čigoje. Svoj šut oprobao je u 35. minutu sa 18 metara i Aleksandar Šušnjar. Posle odličnog centaršuta Čigoje u 39. minutu, Omega u padu šutira, ali i ovog puta nije došlo do promene rezultata.  Prvu izgledniju priliku u drugom poluvremenu imao je Donji Srem u 48. minutu: posle ubačene lopte Popovića, Nnamani je bio najviši u skoku, ali njegov udarac je neprecizan. Ni šut Rakića u 62. minutu niije doneo promenu rezultata.

DSC03192

Odmah po završetku meča, ekspedicija Donjeg Srema krenula je put Grčke, u mesto Janjine, gde će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv FK Janjine.

1 komentar

  1. Niki kaže:

    Ostaje žal što se važni bodovi nisu uzeli kuci, s obzirom da nas čeka jako težak raspored. Nadam se da će se ipak igra materijalizovati i da ćemo ostvariti i izboriti opstanak u ligi. Srećno!

Vaš komentar

image001105d8f3 Logo Foto-OKO doo - Bordo

 macva produkt reklama 2